Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas:
Vanilinis pudingas gali būti puošiamas kompotu, braškėmis ir kitais vaisiais, šokoladu, riešutais ir pan. Tiekiamas su vafliais, sausainiais ir t.t.
Pudingo milteliai išmaišomi su 1/8 l. pieno. Likusiame piene išmaišomas cukrus, užvirinama, paskui supilamas pienas su išmaišytais pudingo milteliais ir dar verdama apie 3 min.
Pudingas išpilstomas į indelius, išskalautus šaltu vandeniu, ir laukiama, kol sustings.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |