Greitoji paieška

Varškės pudingas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
8 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Truputį pasūdytas sviestas (80 g.) išsukamas su cukrumi (120 g.), tryniais, prieskoniais. Paskui į masę sudedama ištrinta varškė ir kartu su manų kruopomis įmaišomi išplakti baltymai.

Paruošta masė supilama į džiūvėsiais išbarstytą pudingo formą ir 40 - 45 min. laikoma verdančio vandens vonelėje.

Išviręs pudingas atsargiai išimamas iš formos. Karštas supjaustomas.

Likęs cukrus (80 g.) pakepinama, kol pasidaro karamelė, įpilama truputį vandens ir pavirinama. Pudingas apipilamas karamele. Galima puošti abrikosais ar kitais vaisiais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

nesakysiu
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

man nepavyko buvo per sunku ir isejo tik kose.

l.dorado
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

skanus:D

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?