Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Truputį pasūdytas sviestas (80 g.) išsukamas su cukrumi, citrinos žievele, tryniais, po truputį sudedama ištrinta varškė, atskiesta pienu, ir viskas plakama mikseriu, kad masė pasidarytų puri. Į ją suberiami džiūvėsiai, įmaišomi išplakti baltymai. Į tešlą sudedami jūsų mėgstami riešutai.
Pudingas supilamas į džiūvėsiais išbarstytą formą ir kepamas apie 45 min. Paskui atsargiai išimamas. Atvėsęs supjaustomas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |