Greitoji paieška

Varškės pudingas su riešutais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Truputį pasūdytas sviestas (80 g.) išsukamas su cukrumi, citrinos žievele, tryniais, po truputį sudedama ištrinta varškė, atskiesta pienu, ir viskas plakama mikseriu, kad masė pasidarytų puri. Į ją suberiami džiūvėsiai, įmaišomi išplakti baltymai. Į tešlą sudedami jūsų mėgstami riešutai.

Pudingas supilamas į džiūvėsiais išbarstytą formą ir kepamas apie 45 min. Paskui atsargiai išimamas. Atvėsęs supjaustomas.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?