Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Puikus kremas tinkantis tortams pertepti ar švirkrtu puošti tortų paviršius.
Kava užplikoma stikline verdančio vandens ir gerai uždengus puodelį dar pakaitinama apie 10-15 minučių (bet neverdama). Paskui kava perkošiama. Paskui į puodelį sudedamas cukrus, pakaitinama, kol sutirštės. Po to atšaldoma.
Sviestas dubenėlyje sukamas, kol pasidaro purus. Paskui į jį vis sukant po truputį pilama atšaldyta kava. Baigus pilti kavą dar kiek pasukama ir kremas paliekamas sustingti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |