Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į padeginto cukraus skystimą sudėti medų, prieskonius, sviestą ir užvirinti. Į dar šiltą medų įdėti sodos.
Trynius su cukrumi ištrinti iki baltumo. Į juos sudėti grietinę, supilti atvėsintą medų su prieskoniais. Sudėti miltus ir viską labai gerai išminkyti.
Tešlą atvėsinti, iškočioti it daryti įvairių formų meduolėlius.
Meduolėlius reikia kepti labai nekarštoje orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |