Greitoji paieška

Aguoninis plokštainis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestą ištrinti iki baltumo, įdėti kiaušinio trynį, 60 g. cukraus, vanilinį cukrų ir persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išminkyti ir mažą tešlos dalį atskirti. Likusią tešlą sudėti į pergamentiniu popieriumi arba sviestu išteptą formą. Viršų aptepti aguonų mase.

Aguonų masė: aguonas užpilti karštu vandeniu ir truputį palaikyti. Nupylus vandenį, užpilti pienu, sudėti 50 g. cukraus ir virti, kol aguonos taps minkštos. Ataušusi aguonų masė turi būti tirštoka.

Iš likusios tešlospadaryti siauras juosteles, kurias tinklo pavidalu uždėti ant aguonų masės. Aptepti kiaušiniu ir kepti vid. karštumo orkaitėje.

Ingredientai

  • Aguonos:100 g.
  • Cukrus:110 g.
  • Kepimo milteliai:1/2 pakelio
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Miltai:200 g.
  • Pienas:1/2 l.
  • Sviestas:150 g.
  • Vanilinis cukrus:1 pakelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?