Greitoji paieška

Aviečių pyragas su grietinėlės ir baltojo šokolado kremu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Susmulkintą šokoladą suberkite į puodą su grietinėle. Pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirs šokoladas.

Miltus, cukrų, druską, margariną sumaišyti iki vientisos masės.

Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30min palaikyti šaldiklyje.

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių . Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą. Kepkite 25 – 30 min, išėmę leiskite atvėsti.

Šokolado kremą išplakti plakikliu.

Pusę aviečių suberti ant pyrago ir apipilti šokoladiniu kremu.

Likusias išdėlioti ant pyrago viršaus, pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.

Ingredientai

  • Avietės:1 stikl.
  • Baltasis šokoladas:2 vnt.
  • Cukrus:2 šaukšt.
  • Druska:Žiupsn.
  • Grietinėlė:250 ml.
  • kepinių margarinas:150 g
  • Kvietiniai miltai:2 stikl.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Deividas
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Atrodo skaniai :D

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?