Greitoji paieška

Aviečių pyragas su grietinėlės ir baltojo šokolado kremu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Susmulkintą šokoladą suberkite į puodą su grietinėle. Pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirs šokoladas.

Miltus, cukrų, druską, margariną sumaišyti iki vientisos masės.

Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30min palaikyti šaldiklyje.

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių . Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą. Kepkite 25 – 30 min, išėmę leiskite atvėsti.

Šokolado kremą išplakti plakikliu.

Pusę aviečių suberti ant pyrago ir apipilti šokoladiniu kremu.

Likusias išdėlioti ant pyrago viršaus, pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.

Ingredientai

  • Avietės:1 stikl.
  • Baltasis šokoladas:2 vnt.
  • Cukrus:2 šaukšt.
  • Druska:Žiupsn.
  • Grietinėlė:250 ml.
  • kepinių margarinas:150 g
  • Kvietiniai miltai:2 stikl.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Deividas
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Atrodo skaniai :D

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?