Greitoji paieška

Avietinis pyragas su migdolais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Nesunkiai pagaminamas puikaus skonio pyragas :)

Gaminimas

Į elektinį plaktuvą suberkite miltus, cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite kapotus migdolus, sviestą ir plakite, kol taps vientisa mase.

Pusė tešlos sudėkite į torto formą (naudokite formą, kurios dugną galima išimti), ant jos užbarstykite aviečių ir galiausiai sudėkite likusią tešlą. Ant viršaus pabarstykite migdolų dribsnių.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 50 min. Kai iškeps pabarstykite cukraus pudra. Pjaustykite tik atvėsusį.

Ingredientai

  • Avietės:250 g.
  • Cukraus pudra:pabarstymui
  • Cukrus:140 g.
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Migdolai:150 g.
  • migdolų dribsniai:truputis
  • Miltai:140 g.
  • Sviestas:140 g.
  • Vanilinis cukrus:2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?