Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulvių pyragas pagal vokišką receptą.
1,5 kg. žalių bulvių sutarkuojama, 0,5 kg. virtų bulvių - sumalama, į jas supilamos pasukos arba rūgpienis, įberiama truputį miltų, tešla pasūdoma ir sudedama į riebalais išteptą skardą.
Pyragas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje, kol pasidaro auksinės spalvos. Paskui supjaustomas gabalais ir dar karštas aptepamas mėlynių uogiene arba paduodamas su vaisiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |