Greitoji paieška

Daniški pyragėliai su abrikosais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kremui cukraus pudrą, sviestą, kiaušinius, romą, vanilės esenciją ir migdolus sumaišykite ir išplakite. Tešlą iškočiokite į 4 mm storio lakštą ir supjaustykite po truputėli kremo. Du, vienas prieš kitą esančius kampus užlenkite iki centro ir sulipinkite. Į gautą pintinėlę įdėkite dvi abrikoso pusele. Ištepkite plaktu kiaušiniu ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų tešla. Paskui vėl patepkite plaktu kiaušiniu ir įdėkite į iki 220 laipsnių C temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite 25-30 minučių. Baigdami kepti, temperatūrą sumažinkite iki 180*C Iškeptus pyragėlius patepkite karštu marmeladu, atvėsinkite ir tiekite.

Ingredientai

  • Abrikosų marmeladas:80 ml
  • Cukraus pudra:50 g.
  • Kiaušiniai:2 vnt. (1 kremui)
  • Konservuoti abrikosai:20 puselių
  • Migdolai:(malti)
  • Romas:10 ml
  • Sliuoksniuota bemielė tešla:500 g.
  • Sviestas:(minkštas arba išlydytas)
  • Vanilės esencija:1 lašelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?