Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Vietoj pieno galima dėti grietinės. Prieskoniai - cinamonas, malti gvazdikėliai, kardamonas.
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė stiklinės duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų gražiai byrančios kruopos. Po to sudedami išplakti baltymai, likusioji pusė duonos džiūvėsėlių ir krakmolo. Atsargiai išmaišius, supilama į vieną arba dvi torto formas ir kepama vidutinio karštumo krosnyje 40-50 minučių. Biskvitas atšaldomas formoje. Vėliau supjaustomas 1-15 cm storio sluoksniais ir derinamas su grietininiu, citrininiu, plikytu ar kitokiu šviesiu biskvitu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |