Greitoji paieška

Duoninis biskvitas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj pieno galima dėti grietinės. Prieskoniai - cinamonas, malti gvazdikėliai, kardamonas.

Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė stiklinės duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų gražiai byrančios kruopos. Po to sudedami išplakti baltymai, likusioji pusė duonos džiūvėsėlių ir krakmolo. Atsargiai išmaišius, supilama į vieną arba dvi torto formas ir kepama vidutinio karštumo krosnyje 40-50 minučių. Biskvitas atšaldomas formoje. Vėliau supjaustomas 1-15 cm storio sluoksniais ir derinamas su grietininiu, citrininiu, plikytu ar kitokiu šviesiu biskvitu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?