Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Juodos duonos pyragas su obuoliais valgomas šiltas su pienu :).
Sudžiūvusią duoną, be plutos, sutarkuojame smulkia trintuve. Kitame dubenyje nuluptus antaninius obuolius supjaustome skiltelėmis arba šiaudeliais, sumaišome su cukrumi bei cinamonu.
Torto formą išklojame pergamentiniu popieriumi, storai patepame sviestu. Sluoksniuojame paruoštą tešlą: suvilgyta grietinėle arba pienu duona, likusio sviesto drožlės, obuoliai ir vėl duona. Viršutinis sluoksnis - iš duonos su sviesto drožlėmis.
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, kol pyragas iškeps.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |