Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Džiovinti vaisiai nuplaunami karštu vandeniu, kad suminkštėtų, nusausinami ir, išėmus kauliukus, supjaustomi ruoželiais. Paskui jie sumaišomi su razinomis, pašlakstoma romu ar vynu, įberiama nutarkuotos citrinos ar apelsino žievelės.
Tryniai su cukrumi ištrinami iki baltumo, sudedami paruošti vaisiai, miltai ir gerai išplakti baltymai. Viskas išmaišoma.
Tešla sukrečiama į pergamentiniu popieriumi išklotą, gerai sviestu išteptą skardą ir kepama nelabai karštoje orkaitėje 40 - 45 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |