Greitoji paieška

Džiovintų vaisių plokštainis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Džiovinti vaisiai nuplaunami karštu vandeniu, kad suminkštėtų, nusausinami ir, išėmus kauliukus, supjaustomi ruoželiais. Paskui jie sumaišomi su razinomis, pašlakstoma romu ar vynu, įberiama nutarkuotos citrinos ar apelsino žievelės.

Tryniai su cukrumi ištrinami iki baltumo, sudedami paruošti vaisiai, miltai ir gerai išplakti baltymai. Viskas išmaišoma.

Tešla sukrečiama į pergamentiniu popieriumi išklotą, gerai sviestu išteptą skardą ir kepama nelabai karštoje orkaitėje 40 - 45 min.

Ingredientai

  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:150 g.
  • džiovinti vaisiai (įvairūs):500 g.
  • Kiaušiniai:5 vnt.
  • Miltai:100 g.
  • Razinos:200 g.
  • Romas:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?