Greitas mielinis obuolių pyragas
Gaminimas
Įdarui reikės: 2 didelių obuolių supjaustytų kubeliais, 50 g. sviesto, 2 šaukštų cukraus, 125 ml sirupo, 1 šaukštelio su kaupu kukurūzų krakmolo. Šiltą pieną sumaišyti su mielėmis, kiaušinio tryniu ir cukrumi. Miltus sumaišyti su druska, į vidurį supilti mielių masę, sudėti minkštą sviestą ir tešlą minkyti 5 – 10 min., kol tešla taps minkšta ir elastinga. Tešlą pridengti ir palaikyti 20 min. 2/3 tešlos iškočioti ir iškloti pyrago formos dugną bei sieneles. Pabarstyti šaukštu manų kruopų ar džiūvėsių, sudėti įdarą ir tinkleliu išdėlioti likusią tešlą. Kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels (~30 min.). Įdarui obuolius pakepinti svieste su cukrumi, kol suminkštės. Suberti krakmolą, išmaišyti, supilti sirupą ir pavirti, kol masė sutirštės.
Ingredientai

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
geras pyragas be miltu , jai rasote tai reike parasyt ir kiek miltu reiks .
Naujausi receptai
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |