Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įdarytas pyragas (batonas) pagal marokietišką receptą.
Virta mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama aliejuje arba svieste. Iš išilgai perpjauto batono išskobiamas minkštimas. Jis sutrupinamas, sumaišomas su gliaudytais, smulkiai kapotais ir paspirgintais migdolais, smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais (petražolės, mėtos, krapai, builiai), apkepinta mėsa, citrinos sultimis, šaukštu vištienos sultinio ir mėsos kepsnio sultinio, druska bei pipirais.
Šios masės prikemšama batono puselė, ant jos užvožiama kita pusė.
Įdarytas pyragas apipilamas mėsos kepsnio sultimis bei vištienos sultiniu, galima apibarstyti smulkiai pjaustytais petražolių lapais.
Tinka bet kokios žalios salotos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |