Greitoji paieška

Įdarytas pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Įdarytas pyragas (batonas) pagal marokietišką receptą.

Gaminimas

Virta mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama aliejuje arba svieste. Iš išilgai perpjauto batono išskobiamas minkštimas. Jis sutrupinamas, sumaišomas su gliaudytais, smulkiai kapotais ir paspirgintais migdolais, smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais (petražolės, mėtos, krapai, builiai), apkepinta mėsa, citrinos sultimis, šaukštu vištienos sultinio ir mėsos kepsnio sultinio, druska bei pipirais.

Šios masės prikemšama batono puselė, ant jos užvožiama kita pusė.

Įdarytas pyragas apipilamas mėsos kepsnio sultimis bei vištienos sultiniu, galima apibarstyti smulkiai pjaustytais petražolių lapais.

Tinka bet kokios žalios salotos.

Ingredientai

  • Aliejus:truputis
  • Citrinos sultys:1/2 vnt.
  • Druska:truputis
  • Mėsos sultinys:1 stiklinė
  • Migdolai:1 stiklinė
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoniniai žalumynai:3-4 šaukštai
  • Pyragas:500 g.
  • Vištienos sultinys:3-4 šaukštai
  • žvėriena:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?