Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš miltų, 2 šaukštų aliejaus, šilto pieno, mielių ir druskos užminkoma tešla. Ji valandą palaikoma, kad pakiltų, tada dar kartą perminkoma ir sudedama į skardą.
Pievagrybiai smulkiai supjaustomi ir suberiami ant tešlos. Kartu suberiama ir kubeliais supjaustyti lašinukai. Suplakami kiaušiniai, į juos įpilama vandens, citrinos sulčių, įberiama druskos, pipirų, petražolės lapų.
Viskas sumaišoma ir užpilama ant grybų bei pašaunama į orkaitę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
O prie ko cia Kucios ir lasiniai?nebutina per Kucias gaminti su lasiniais...
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |