Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kalėdinis pyragas
Aprašymas
Vokiškas Kalėdinio pyrago receptas su migdolais ir razinomis.
Gaminimas
Miltus sudėti į dubenį, padaryti duobutę, sudėti cukrų, kiaušinius, pieną, žiupsnį druskos, suminkštintą sviestą. Išminkyti į vientisą masę, sudėti migdolus ir razinas (jei turite galimybę, naudokite skirtingas rūšis razinų (Malagos, Smimo, Korinto)). Supilti oranžadą, romą. Tešlą gerai išminkyti. Jei reikia, paminkyti rankomis, padaryti pyragą ir padėti jį ant sviestu išteptos skardos. Išlydyti 10 g. sviesto ir teptuku apšlakstyti pyrago viršų. Iš pradžių kepti vidutinio karštumo orkaitėje (apie 15 - 20 min.), vėliau 45 min. kepti karštoje orkaitėje. Iškeptą pabarstyti cukraus pudros ir glazūros mišiniu.
Ingredientai
Receptas #6861
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Labai skanus sitas pyragas.Jau antras kaledas sutinku Vokietijoje ir visada kaimyne ateina su siuo pyragu kaledodama:)
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |