Greitoji paieška

Linzo pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Austriškas Linzo pyragas. Nesudėtingas paruošimas, tačiau labai gardus, puikiai tinka bet kokiai progai :).

Gaminimas

Miltus, sviestą, cukrų, trintus migdolus ir kiaušinio trynius sumaišyti, išminkyti rankomis, sudėti mieles; padaryti rutulį ir palaikyti 30 min. šaltoje vietoje. 1/3 tešlos palikti, o likusią iškočioti; torto formą iškloti vafliu (sausos tešlos sluoksniu), sudėti į ją tešlą.

Ant tešlos sukrėsti uogienę (bruknių arba aviečių), iš likusios tešlos padaryti juosteles ir grotelių pavidalu papuošti pyrago viršų. Aptepti kiaušiniu ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 45 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Gretux
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Atrodo labai skaniai :) Reikia pabandyti

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?