Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Austriškas Linzo pyragas. Nesudėtingas paruošimas, tačiau labai gardus, puikiai tinka bet kokiai progai :).
Miltus, sviestą, cukrų, trintus migdolus ir kiaušinio trynius sumaišyti, išminkyti rankomis, sudėti mieles; padaryti rutulį ir palaikyti 30 min. šaltoje vietoje. 1/3 tešlos palikti, o likusią iškočioti; torto formą iškloti vafliu (sausos tešlos sluoksniu), sudėti į ją tešlą.
Ant tešlos sukrėsti uogienę (bruknių arba aviečių), iš likusios tešlos padaryti juosteles ir grotelių pavidalu papuošti pyrago viršų. Aptepti kiaušiniu ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 45 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |