Greitoji paieška

Margas keksas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj migdolų tinka ir kiti riešutai.

Sviestas išsukamas iki baltumo. Sukant į jį įmušami po kiaušinio trynį, beriama po šaukštą miltų, sumaišytų su kėlimo milteliais, ir cukraus.

Viskas gerai maišoma, sukama, kol susideda visi produktai.

Tada suberiami skrudinti riešutai. Tešla padalijama į dvi dalis.

Į vieną dalį įmaišoma kakavos miltelių, sumaišytų su pienu ir kapotais riešutais. Į kitą - tarkuota citrinos žievelė.

Pakaitomis į formą dedama po šaukštą baltos ir tamsios tešlos, ir keksas kepamas.

Iškepęs apibarstomas miltiniu cukrumi.

Ingredientai

  • Citrinos žievelė:truputis (tarkuotos)
  • Cukrus:1,2 stiklinės
  • Kakavos milteliai:1,5 šaukšto
  • Kiaušiniai:6 vnt.
  • Migdolai:truputis
  • Miltai:2,5 stiklinės
  • Miltinis cukrus:1,5 šaukštelio
  • Pienas:truputis
  • Riešutai:2,5 šaukšto (paskrudintų)
  • Sviestas:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?