Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj migdolų tinka ir kiti riešutai.
Sviestas išsukamas iki baltumo. Sukant į jį įmušami po kiaušinio trynį, beriama po šaukštą miltų, sumaišytų su kėlimo milteliais, ir cukraus.
Viskas gerai maišoma, sukama, kol susideda visi produktai.
Tada suberiami skrudinti riešutai. Tešla padalijama į dvi dalis.
Į vieną dalį įmaišoma kakavos miltelių, sumaišytų su pienu ir kapotais riešutais. Į kitą - tarkuota citrinos žievelė.
Pakaitomis į formą dedama po šaukštą baltos ir tamsios tešlos, ir keksas kepamas.
Iškepęs apibarstomas miltiniu cukrumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |