Greitoji paieška

Margas keksas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj migdolų tinka ir kiti riešutai.

Sviestas išsukamas iki baltumo. Sukant į jį įmušami po kiaušinio trynį, beriama po šaukštą miltų, sumaišytų su kėlimo milteliais, ir cukraus.

Viskas gerai maišoma, sukama, kol susideda visi produktai.

Tada suberiami skrudinti riešutai. Tešla padalijama į dvi dalis.

Į vieną dalį įmaišoma kakavos miltelių, sumaišytų su pienu ir kapotais riešutais. Į kitą - tarkuota citrinos žievelė.

Pakaitomis į formą dedama po šaukštą baltos ir tamsios tešlos, ir keksas kepamas.

Iškepęs apibarstomas miltiniu cukrumi.

Ingredientai

  • Citrinos žievelė:truputis (tarkuotos)
  • Cukrus:1,2 stiklinės
  • Kakavos milteliai:1,5 šaukšto
  • Kiaušiniai:6 vnt.
  • Migdolai:truputis
  • Miltai:2,5 stiklinės
  • Miltinis cukrus:1,5 šaukštelio
  • Pienas:truputis
  • Riešutai:2,5 šaukšto (paskrudintų)
  • Sviestas:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?