Greitoji paieška

Meduolis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Medų, cukrų ir margariną kaitinti, kol pasidarys vienalytė masė. Kai atvės, sudėti visus kitus produktus ir gerai išmaišyti. Tešlą suspausti į kamuolį, dėti į molinį arba emaliuotą indą, uždengti ir laikyti vėsioje vietoje (galima net kelias dienas). Prieš kepant iškočioti 5 cm storio sluoksniu, dėti į riebalais pateptą ir miltais  pabarstytą skardą ir 180C karštumo orkaitėje kepti 40-45 min. Iškepusį meduolį galima aplieti tirpintu šokoladu.

Ingredientai

  • apelsinų žievelių cukatai:1/2 stiklinės
  • Cinamonas:2 šaukšteliai (malto)
  • Cukrus:2 stiklinės
  • Graikiniai riešutai:1 stiklinė (kapotų, arba lazdyno riešutų)
  • Gvazdikėliai:1/2 šaukštelio (malti)
  • Imbierai:2 šaukšteliai (malto)
  • Kakavos milteliai:1 šaukštas
  • Kepimo milteliai:3 šaukšteliai
  • Kiaušiniai:3 vnt.
  • Malti pipirai:1/2 šaukštelio
  • Margarinas:250 g.
  • Medus:0,5 l
  • Miltai:1 kg.
  • Pienas:100 ml
  • Razinos:1/2 stiklinės
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?