Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas:
Medų, cukrų ir margariną kaitinti, kol pasidarys vienalytė masė. Kai atvės, sudėti visus kitus produktus ir gerai išmaišyti. Tešlą suspausti į kamuolį, dėti į molinį arba emaliuotą indą, uždengti ir laikyti vėsioje vietoje (galima net kelias dienas). Prieš kepant iškočioti 5 cm storio sluoksniu, dėti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą skardą ir 180C karštumo orkaitėje kepti 40-45 min. Iškepusį meduolį galima aplieti tirpintu šokoladu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |