Greitoji paieška

Meduolis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Medų, cukrų ir margariną kaitinti, kol pasidarys vienalytė masė. Kai atvės, sudėti visus kitus produktus ir gerai išmaišyti. Tešlą suspausti į kamuolį, dėti į molinį arba emaliuotą indą, uždengti ir laikyti vėsioje vietoje (galima net kelias dienas). Prieš kepant iškočioti 5 cm storio sluoksniu, dėti į riebalais pateptą ir miltais  pabarstytą skardą ir 180C karštumo orkaitėje kepti 40-45 min. Iškepusį meduolį galima aplieti tirpintu šokoladu.

Ingredientai

  • apelsinų žievelių cukatai:1/2 stiklinės
  • Cinamonas:2 šaukšteliai (malto)
  • Cukrus:2 stiklinės
  • Graikiniai riešutai:1 stiklinė (kapotų, arba lazdyno riešutų)
  • Gvazdikėliai:1/2 šaukštelio (malti)
  • Imbierai:2 šaukšteliai (malto)
  • Kakavos milteliai:1 šaukštas
  • Kepimo milteliai:3 šaukšteliai
  • Kiaušiniai:3 vnt.
  • Malti pipirai:1/2 šaukštelio
  • Margarinas:250 g.
  • Medus:0,5 l
  • Miltai:1 kg.
  • Pienas:100 ml
  • Razinos:1/2 stiklinės
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?