Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į praskiestą karamelę dedama medus, sviestas, prieskoniai (cinamonas, muskato riešutai ir pan.) ir užvirinama. Į ataušusią masę sudedama tryniai, grietinė, majonezas, sumaišytas su kepimo milteliais, miltai ir išplakti baltymai (galima jų ir nedėti). Viskas gerai išmaišoma, ir tešla sukrečiama į riebalais išteptą ir pyrago džiūvesėliais išbarstytą formą.
Kepama nekarštoje orkaitėje 40 - 45 min.
Ataušęs meduolis išverčiamas iš formos ir gali būti papuošiamas baltu (baltymas ištrinamas su 3/4 stiklinės cukraus) ir šokoladiniu (baltymas ištrinamas su 3/4 stiklinės cukraus ir 3 šaukšteliais kakavos miltelių) glajumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |