Greitoji paieška

Meduolis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į praskiestą karamelę dedama medus, sviestas, prieskoniai (cinamonas, muskato riešutai ir pan.) ir užvirinama. Į ataušusią masę sudedama tryniai, grietinė, majonezas, sumaišytas su kepimo milteliais, miltai ir išplakti baltymai (galima jų ir nedėti). Viskas gerai išmaišoma, ir tešla sukrečiama į riebalais išteptą ir pyrago džiūvesėliais išbarstytą formą.

Kepama nekarštoje orkaitėje 40 - 45 min.

Ataušęs meduolis išverčiamas iš formos ir gali būti papuošiamas baltu (baltymas ištrinamas su 3/4 stiklinės cukraus) ir šokoladiniu (baltymas ištrinamas su 3/4 stiklinės cukraus ir 3 šaukšteliais kakavos miltelių) glajumi.

Ingredientai

  • Džiūvėsėliai:truputis
  • Grietinė:2 šaukštai
  • karamelė:2 šaukštai
  • Kepimo milteliai:1 šaukštelis
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Majonezas:1 šaukštas
  • Medus:4 šaukštai
  • Miltai:3 šaukštai
  • Prieskoniai:truputis
  • Sviestas:3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?