Greitoji paieška

Mielinis pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

1/3 miltų sumaišykite su pašildytu pienu, dėkite su cukrumi ištrintas mieles. Tešlą gerai išplakite, paviršių pabarstykite miltais ir pastatykite šiltoje patalpoje parūgti. Kai išrūgs, suberkite likusius miltus, supilkite pašildytą pieną, ištirpintą sviestą ir gerai išminkykite. Jei tešla bus per daug kieta, dar įpilkite pieno. Užminkytą tešlą 2 - 3 val. pastatykite šiltoje patalpoje rūgti.

Išrūgusią tešlą perskirkite per pusę ir formuokite apvalius pyragus. Po to dėkite į skardą, pateptą riebalais, 40 - 60 min. palaikykite šiltoje patalpoje, kad pakiltų, patepkite kiaušiniu ir kepkite 20 - 30 min. karštoje krosnyje maždaug 230 - 240 laipsnių temperatūroje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?