Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sviestas, grietinė, kiaušinių tryniai, miltai, prieskoniai - visa tai sudedama ant lentelės ir kapojama peiliu, kol pasidaro vientisa masė. Ji supjaustoma ir padedama šaltai 2 val.
Paskui kočiojami 1 cm. storio plokštainiai; vienas įklojamas į skardą, aptepamas uogiene, kitas toks pat - uždedamas ant viršaus. Taip sluoksniuojama, kol sudedami visi tešlos plokštainiai. Viršutinis sluoksnis aptepamas uogiene ir apibarstomas stambiai sutarkuotos tos pačios tešlos dribsniais.
Prieš baigiant kepti, ant viršaus užpilami išplakti su cukrumi baltymai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |