Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Labai skanus pyragas, jei mėgstat truputį saldumą ir rūgštumą vienu metu ;)
Paruošiama kapota tešla, t. y. miltai, margarinas, miltinis cukrus, kiaušiniai kapojami ilgu peiliu, pašlakstant pienu arba vandeniu, kol pasidarys tešla. Ji suspaudžiama į vieną gabalą ir atšaldoma, įmesta į šaltą vandenį arba šaldytuve. Po to tešla padalijama pusiau. Viena dalis iškočiojama, įklojama į skardą, padarant kraštelius, subadoma ir iškepama.
Ant iškepto plokštainio sudedami plonai supjaustyti rabarbarai, sumaišyti su cukrumi ir cinamonu, uždengiama iškočiota kita tešlos dalimi, subadoma ir iškepama.
Šilta plokštainis apsijojamas miltiniu cukrumi, atvėsęs - supjaustomas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |