Greitoji paieška

Obuolių ir apelsinų pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Skarda išklojama pergamentiniu popieriumi, kuris gerai ištepamas sviestu. Sudedami supjaustyti obuoliai ir užpilama apelsinų sultimis.

Miltai, cukrus, sviestas ir prieskoniai (cinamonas, muskato riešutai) sukapojami peiliu iki trupinių, ir jais apibarstomi obuoliai.

Kepama vidutinio karštumo orkaitėje apie 45 min.

Iškepęs pyragas apibarstomas miltiniu cukrumi ir papuošiamas apelsino skiltelėmis, prismeigiant jas gvazdikėliais.

Ingredientai

  • Apelsinų sultys:1/4 stiklinės
  • Cukrus:1 stiklinė
  • Druska:truputis
  • Gvazdikėliai:truputis
  • Miltai:1 stiklinė
  • Miltinis cukrus:truputis
  • obuoliai (rūgštūs):4 stiklinės
  • Prieskoniai:truputis
  • Sviestas:1/2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?