Greitoji paieška

Obuolių pudingas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smulkiai supjaustyti obuoliai užpilami 1,5 stiklinės vandens, sudedami prieskoniai ir pavirinama, kol obuoliai suminkštėja. Obuolius pertrynus per sietelį, košelė sudedama į likusį obuolių skystį, suberiamas cukrus, sudrėkintos likusiama vandenyje manų kruopos ir maišant verdama 10 minučių. Išviręs pudingas supilamas į šaltu vandeniu perplautą pusdubenį, ataušinamas, o paduodant išverčiamas į lėkštę ir užpilamas vaisių sultimis.  

Ingredientai

  • Cinamonas:1 šaukštas
  • Citrinų žievelės:1 citrinos
  • Cukrus:2 šaukštai
  • Manų kruopos:3 šaukštai
  • Obuoliai:250 g.
  • Vanduo:1/2 l
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?