Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Smulkiai supjaustyti obuoliai užpilami 1,5 stiklinės vandens, sudedami prieskoniai ir pavirinama, kol obuoliai suminkštėja. Obuolius pertrynus per sietelį, košelė sudedama į likusį obuolių skystį, suberiamas cukrus, sudrėkintos likusiama vandenyje manų kruopos ir maišant verdama 10 minučių. Išviręs pudingas supilamas į šaltu vandeniu perplautą pusdubenį, ataušinamas, o paduodant išverčiamas į lėkštę ir užpilamas vaisių sultimis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |