Greitoji paieška

Obuolių pudingas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smulkiai supjaustyti obuoliai užpilami 1,5 stiklinės vandens, sudedami prieskoniai ir pavirinama, kol obuoliai suminkštėja. Obuolius pertrynus per sietelį, košelė sudedama į likusį obuolių skystį, suberiamas cukrus, sudrėkintos likusiama vandenyje manų kruopos ir maišant verdama 10 minučių. Išviręs pudingas supilamas į šaltu vandeniu perplautą pusdubenį, ataušinamas, o paduodant išverčiamas į lėkštę ir užpilamas vaisių sultimis.  

Ingredientai

  • Cinamonas:1 šaukštas
  • Citrinų žievelės:1 citrinos
  • Cukrus:2 šaukštai
  • Manų kruopos:3 šaukštai
  • Obuoliai:250 g.
  • Vanduo:1/2 l
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?