Greitoji paieška

Obuolių Pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 6)
16 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
14 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Mano močiutės obuolių pyrago receptas. Patariu naudoti saldžius alyvinius obuolius arba šiek tiek rūgštesnius kitokius (tuomet aš dedu truputį daugiau

Gaminimas

Obuoliai nuplaunami, suvilgomi vandeniu, iškepami orkaitėje, ataušinami ir pertrinami per sietelį.

Į tyrę pridedame cukraus ir paverdame iki kol masė sutirštės.

Kiaušinio baltymus išplakame iki standžių putų ir dedame į karštą obuolių tyrę, gerai išmaišome.

Kepimo formą ar skardą ištepame sviestu, sudedame obuolių masę padarant kaupą ant viršaus.

Popieriniu vamzdeliu viršų papuošiame raštais ir kepame orkaitėje 10-15 minučių. Pyragas turėtų padidėti maždaug dvigubai.

Apibarstome miltiniu cukrumi (cukraus pudra), atskirai patiekiame pieną ar grietinėlę.

Taip pat be proto skanu su ledais ;)

Skanaus!

Įsidėkite mane į draugus, savo receptų knygoje pateiksiu daugiau gerų, skanių visiems žinomų patiekalų receptų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Dija
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Įdomiai rašomi receptai- truputį to, truputį to....Receptuose paprastai nurodomas kiekis, o čia nieko nesuprasi...

Almina
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai skaniai atrodo pyragas. Bet su receptu cia kazkas negerai???

ladanute
Prieš 13 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

obuoliu 52gr????

Agne
Prieš 14 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Ne ant visu orkaiciu yra termometras. Jeigu teko kada gaminti tai piragus iki 300 laipsniu temperaturoj reikia kept. Dazniausiai apie 200. O bendrai snekant tai temperatura nebent itakos kiek laiko keps turi, tikrint peiliu ir sakute reikia.

skaitytoja
Prieš 14 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Neparasyta, kokioj temperaturoj kepti pyraga..

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?