Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Obuolių pyragas
Aprašymas
Obuolių pyragas, kuris kepamas be miltų :). Puikiai dera su jogurtu arba ledais ;)
Gaminimas
Į indą sudėkite sezamo sėklas, avižinius dribsnius, kapotus migdolus ir cinamoną.
Keptuvėje išlydykite sviestą su kupinu šaukštu medaus ir šią masę supilkite į sausą mišinį. Leiskite susigerti, o paskui rankomis gerai išmaigykite, kad neliktų sausos masės (turi atrodyti panašiai kaip džiūvėsėliai).
Į šią masę sudėkite nuluptus, besėklius, supjaustytus obuolius. Taip pat supilkite išspausto apelsino sultis ir sudėkite jo žieveles bei kardamono lazdeles. Keptuvėje šią masę kaitinkite 10 min., paskui išimkite kardamoną.
Kepimo indo dugną pabarstykite cukrumi, o ant jo sudėkite paruoštą pyrago masę.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Ingredientai
- Apelsinas:1 vnt.
- Avižiniai dribsniai:140 g.
- Cinamonas:1 šaukštelis
- Kardamonas:pagal skonį
- Medus:1 šaukštas
- Migdolai:25 g.
- Obuoliai:800 g.
- rudas cukrus:1 šaukštas
- Sezamo sėklos:1 šaukštas
- Sviestas:50 g.
Receptas #8208

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |