Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Obuolių pyragas pagal švedišką receptą. Paprasta, bet nepaprastai gardu :P.
Obuoliai nulupami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonomis skiltelėmis. Truputis vandens sumaišoma su šaukšteliu cukraus ir pavirinama. Šiame sirupe keletą minučių patroškinamos obuolių skiltelės. Likęs cukrus ištrinamas su sviestu arba margarinu, sudedami tryniai, suberiami malti migdolai, citrinos žievelė, supilamos citrinos sultys.
Baltymai išplakami su trupučiu cukraus ir sumaišomi su paruošta mase.
Ugniai atsparaus stiklo indas ištepamas sviestu, dugnas išklojamas obuolių skiltelėmis, ant jų užpilama obuolių masė.
Kepama nelabai karštoje orkaitėje 45 min.
Galima apipilti šaltu vaniliniu padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |