Greitoji paieška

Obuolių pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 5)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Taukus ištriname rankomis su 2,5 stiklinės miltų, supilame šaltą vandenį su ištirpusia druska. Suminkome tešlą, 10 - 15 min. ją brinkiname šaltai. Tešlą padalijame pusiau, iškočiojame 2 apvalius lakštus (vieną kiek didesnį).

Įdaras: obuolius nulupame, stambiai sutarkuojame, įberiame cukraus ir cinamono.

Didesnį lakštą dedame į sviestu išteptą skardą, ant jo obuolių įdarą.

Uždengiame mažesniu lakštu, suspaudžiame kraštus. Paviršių subadome šakute. Aptepame išplaktu kiaušiniu ir orkaitėje kepame 200 - 220 laipsnių temperatūroje, kol gražiai pagels.

Iškepusį ataušiname ir apibarstome cukraus pudra.

Ingredientai

  • Cinamonas:1 šaukštelis
  • Cukraus pudra:1 šaukštas
  • Cukrus:0,5 stiklinės
  • Druska:žiupsnelis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Miltai:2,5-3 stiklinės
  • Obuoliai:8 vnt.
  • Taukai:250 g.
  • Vanduo:0,5 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

rozyte
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

nugi labai skanus pyragas isejo, jau tiesiog LABAI skanus ir visai paprasta buvo ir nebrangu. Aciu Karolinai, kad pagarsino:D

karolina
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

0labai buvo skanus

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?