Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Tai lengvai pagaminamas pyragas, kuriam reikės duonkepės arba krosnies.
Pašildžius pieną įmaišykite į jį 1/3 visų miltų ir su trupučiu cukraus ištrintas mieles, gerai išmaišykite, viršų pabarstykite miltais ir pastatykite į šiltą vietą, kad pakiltų.
Kai tešla pakils ir po truputį pradės slūgti, sudėkite visus likusius miltus, gerai išplaktus kiaušinius, druską ir minkykite.
Kai tešla pasidarys lygi ir nebelips prie rankų - ji bus tinkamai išminkyta. Tinkamai išminkytą tešlą palikite 1-2 val. pakilti. Tešlai pakilus darykite pyragus ir kepkite vidutinio karštumo krosnyje. Nedideli pyrago kepalėliai kepa apie 1 valandą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |