Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Tiesiog klasikinis keksas :)
Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedami bulvių miltai, iki baltumo išsuktas sviestas, dalis miltų ir nuplautos bei nusausintos razinos. Išmaišius dedami išplakti baltymai, su soda sumaišyti likusieji miltai ir citrinos žievelė. Atsargiai išmaišyta tešla pilama į kekso formą (ne daugiau nei 2/3 jos tūrio) ir kepama vidutinio karštumo krosnyje apie valandą. Išimtas iš krosnies keksas praaušinamas formoje. Vėliau šonu išverčiamas ant minkšto patiesalo
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |