Prancūziški obuolių pyragėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Receptas 8-ioms porcijoms. Atšildyti tešlą. Įkaitinti orkaitę 220C. Iškirpti 8 skritulius maždaug 17-18 cm skersmens. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti 4-5 milimetrų storio skiltelėmis. Sudėkite tešlos skritulius ant kepimo popieriaus, berkite džiuvėsėlių palikdami poros cm kraštą. Tada dėliokite obuolių skilteles aplink kad viena su kita persiklotu truputi, tokia veduokle. Patepkite jas tirpintu sviestu. Kepkite apie 15 min., aptepkite gatavus pyragėlius pašildytu apelsinų džemu bei pabarstykite cukraus pudra.

Ingredientai

  • Apelsinų džemas:3 šaukštai
  • Cukraus pudra:(pabarstymui)
  • Džiūvėsėlių trupiniai:3 šaukštai
  • Obuoliai:4 vnt. (saldūs)
  • Sluoksniuota bemielė tešla:450 g. (šaldyta)
  • Sviestas:45 g. (tirpinto)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?