Purus obuolių pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Trynius išsukam su margarinu ir cukrumi iki baltumo. Baltymus išplakame. Į trynius imaišome miltus, tada atsargiai įmaišome baltymus. Tešlą dedame į reibalais ištepta skarda. Ant viršaus dedame skiltelėmis pjaustytus ir nuluptus obuolius juos šiek teik išpaudžiame į tešlą, kad viršus būtu tolygus. Pabarstome cinamonu ir kepame 180 - 200C, kol ismeigtas pagaliukas į tešlą išlys sausas. Maždaug 50-60min. Iškepus pabarstome pudra, valgome atšaldytą.

Ingredientai

  • Cinamonas:2 šaukšteliai
  • Cukraus pudra:(apibarstymui)
  • Kiaušiniai:6 vnt.
  • Margarinas:150 g.
  • Miltai:1,5 stiklinės
  • Obuoliai:2-3 vnt.
  • Riebalai:(skardai ištepti)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?