Greitoji paieška

Pyragaičiai su rozmarinu ir alyvomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Du orkaitės padėklus ištepkite tirpintu sviestu ar aliejumi. Į virtuvinį kombainą sudėkite alyvas, sūrį, rozmariną, saliamio dešrą, garstyčias, supilkite aliejų ir apdorokite 30 sekundžių arba tol, kol iš jų paruošite pastos. Tešlos lakštą patieskite ant stalo, paimkite pusę alyvų pastos ir vienodo storumo sluoksniu aptepkite tešlą. Paimkite priešingus telos kraštus ir užlenkite į vidų (lakšto kraštai turi liestis). Dar kartą lenkite vidun, tada perlenkite pusiau – turėsite 8 tešlos sluoksnius. Supjaustykite 1 cm storumo griežinėliais, kuriuos nupjautu šonu viršun išdėliokite į paruoštus padėklus (nesugrūskite). Sulankstytą griežinėlio šoną truputį praskėskite – išeis “V” raidės formos pyragaičiai. Kepkite 15 minučių arba tol, kol pyragaičiai bus geltonai rudi.Vietoj mėsos faršo galima naudoti smulkiai pjaustytas krabų lazdeles su kiaušiniu, sūriu ir majonezu.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • Alyvuogės:1/2 stiklinės (susmulkintos, be kauliukų)
  • Garstyčios:2 šaukšteliai
  • Parmezano sūris:1 stiklinė
  • Razmarinų lapai:1 šaukštas (susmulkintų)
  • Saliamo dešra:4 griežinėliai (susmulkinti)
  • Sluoksniuota tešla:2 iškačioti lakštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?