Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Miltus suberti į dubenį, padaryti duobutę, supilti cukrų, druską, aliejų ir pieną, įmušti visus kiaušinius, viską gerai sumaišyti, pradedant nuo vidurio ir po truputį beriant miltus į gautą masę. Tešlą gerai išminkyti; supilti citrinos sultis, romą, tarkuotą apelsino žievelę ir mieles.
22,5 cm skersmens torto formą ištepti sviestu, sudėti į ją tešlą ir kepti iš pradžių karštoje, vėliau 45 minutes vidutinio karštumo orkaitėje.
Tešlą formoje taip pat galima išdėlioti žiedu ir likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos apibarstyti cukraus pudra.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |