Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kanadietiškas pyragas su lajumi ir razinomis.
Paruošti trapią tešlą, padalyti ją į 2 nelygias dalis. Didesniąją dalį (apie 160 g.) iškočioti gana storu sluoksniu, iškloti ja torto formą.
Lajų susmulkinti, sukrėsti ant tešlos, po to uždėti sluoksnį nuplautų ir nusausintų razinų, pabarstyti cukraus pudra.
Sumaišyti vandenį ir actą, supilti ant razinų. Uždengti likusios tešlos sluoksniu.
Kepti 30 - 40 min. vidutinio karštumo orkaitėje.
Pyragas valgomas karštas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |