Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviškas pyragas su moliūgų įdaru.
Iš miltų, 200 g. sviesto, vandens ir druskos paruošti sluoksninę tešlą. Iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio skridinėliais, kad tilptų į puodą, kuriame keps.
Paruošti moliūgų kremą: moliūgą sutarkuoti, suberti cukrų, vanilę arba cinamoną. Puode ištirpinti sviestą.
Į puodą įdėti skridinėlį tešlos, užpilti šaukštelį lydyto sviesto; įdėti antrą skridinėlį, vėl užpilti šaukštelį sviesto; įdėti trečią skridinėlį. Tada sukrėsti moliūgų košę, sudėti likusius 3 tešlos skridinėlius, suvilgytus lydytu sviestu.
Kepti 40 - 45 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Tešlos paviršius turi būti gražiai apskrudęs. Pabarstyti cukraus ir vanilės mišiniu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |