Greitoji paieška

Pyragas su riešutais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestą išsukite su cukrumi (70 g.), sudėkite kiaušinio trynį, vaniliną ir sodą. Kai masė pasidarys puri, suberkite miltus (200 g.) ir užminkykite tešlą.

Paruoštą tešlą iškočiokite 8 mm. storio sluoksniu, sudėkite į skardą ir kepkite maždaug 10 - 15 min. 220 - 230 laipsnių temperatūroje.

Ant iškepusios tešlos supilkite paruoštą riešutų masę, paviršių sulyginkite peiliu ir dar kartą kepkite maždaug 30 - 40 min. 180 - 200 laipsnių temperatūroje. Po to viršų padenkite šokoladu.

Riešutų masė: 4 kiaušinius su 120 g. cukraus plakite, kaitindamos iki 50 laipsnių temperatūros. Po to, nukėlusios indą nuo ugnies, masę plakite, kol atvės. Vėliau sudėkite pakepintus kapotus riešutus, razinas, suberkite vaniliną, miltus (50 g.) ir lengvai išmaišykite.

Šokolado paruošimas: kakavos miltelius sumaišykite su 70 g. cukraus, užpilkite vandeniu ir virkite, kol pasidarys tirštas sirupas ir išgaruos vanduo. Po to supilkite konjaką, išmaišykite ir karštu šokoladu padenkite pyrago viršų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?