Greitoji paieška

Pyragas su varške

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tešla: į pašildytą pieną sudėkite mieles, ištrintas su 20 g. cukraus ir pastatykite 10 - 15 min. rūgti. Po to į miltuose (400 g.) padarytą duobutę suberkite druską, likusį cukrų (40 g.), įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir užminkykite tešla. Baigiant minkyti, supilkite ištirpintą sviestą. Užminkykite tešlą ir 2 - 3 val. pastatykite rūgti.

Paruoštą tešlą iškočiokite 1,5 cm. storio sluoksniu, paviršių plonai patepkite marmeladu. Ant jo uždėkite varškės įdarą ir viršų apipinkite tos pačios mielinės tešlos tinkleliu. 20 - 30 min. leiskite pyragui pakilti. Po to patepkite kiaušiniu ir kepkite maždaug 20 - 25 min. 220 - 230 laipsnių temperatūroje.

Įdaras: varškę pertrinkite pro sietą, suberkite cukrų (30 g.), druską, vaniliną, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?