Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Pyragas su varške
Gaminimas
Tešla: į pašildytą pieną sudėkite mieles, ištrintas su 20 g. cukraus ir pastatykite 10 - 15 min. rūgti. Po to į miltuose (400 g.) padarytą duobutę suberkite druską, likusį cukrų (40 g.), įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir užminkykite tešla. Baigiant minkyti, supilkite ištirpintą sviestą. Užminkykite tešlą ir 2 - 3 val. pastatykite rūgti.
Paruoštą tešlą iškočiokite 1,5 cm. storio sluoksniu, paviršių plonai patepkite marmeladu. Ant jo uždėkite varškės įdarą ir viršų apipinkite tos pačios mielinės tešlos tinkleliu. 20 - 30 min. leiskite pyragui pakilti. Po to patepkite kiaušiniu ir kepkite maždaug 20 - 25 min. 220 - 230 laipsnių temperatūroje.
Įdaras: varškę pertrinkite pro sietą, suberkite cukrų (30 g.), druską, vaniliną, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
Ingredientai
- Cukrus:90 g.
- Druska:truputis
- Kiaušiniai:3 vnt.
- Marmeladas:150 g.
- Mielės:30 g.
- Miltai:430 g.
- Pienas:150 g.
- Sviestas:60 g.
- Vanilinas:pagal skonį
- Varškė:250 g.
Receptas #7585
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |