Greitoji paieška

Riebus biskvitas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestas ištrinamas iki baltumo. Į jį dedama po vieną trynį, beriama po šaukštą miltinio cukraus ir sukama 10 min. Paskui dedamas antras trynys, beriama šaukštas cukraus ir sukama toliau. Taip sukama tešla, kol sudedami visi tryniai. Tada supilamos citrinos sultys, įberiama nutrintas geltonasis citrinos žievelės sluoksnis bei sutarkuotas muskato riešutas.

Prieš kepant į tešlą sudedami išplakti baltymai ir krakmolas su miltais. Išmaišyta tešla supilama į riebalais išteptą torto formą ir kepama 30-40 min.

Iškeptas paplotis atšaldomas. Pertepamas jūsų mėgstamu kremu.

Ingredientai

Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?