Greitoji paieška

Riešutinis keksas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaušinių trynius išplakite su 3/4 cukraus. Atskirai išplakite kiaušinių baltymus. Baigdami plakti, dalimis suberkite likusį cukrų. Plaktus kiaušinių trynius ir baltumus sumaišykite. Po to suberkite miltus, sumaišytus su krakmolu bei kapotais migdolais, ir nuplautas bei nusausintas razinas. Viską lengvai išmaišykite. Galite įdėti ir kakavos :).

Paruoštą tešlą sudėkite į specialias keksams skirtas formas ir kepkite maždaug 20 - 30 min. 180 - 200 laipsnių temperatūroje.

Iškepusį ir atvėsusį keksą padenkite tirpintu šokoladu, sumaišytu su ištirpintu sviestu. Ko šokoladas nesustingęs, paviršių pabarstykite pakepintais kapotais riešutais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Tiesiog skanautoja
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai labai labai aptiko. :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?