Greitoji paieška

Riešutinis plokštainis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Dubenėlyje sviestas ištrinamas iki baltumo. Į jį sukant mušama po vieną trynį, pilama po šaukštą cukraus ir sukama, kol cukrus išsitrina. Viską sudėjus, kai masė pasidaro puri, supilamas vanilinis cukrus ir kapoti arba malti migdolai bei riešutai. Į išmaišytą tešlą dedami išplakti baltymai ir miltai. Tešla pilama į pergamentiniu popieriumi, jos paviršius sulyginamas šaukštu ir kepama 40-45 minutes vidutinio karštumo krosnyje.

Iškeptas plokštainis apibarstomas miltiniu cukrumi.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?