Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Dubenėlyje sviestas ištrinamas iki baltumo. Į jį sukant mušama po vieną trynį, pilama po šaukštą cukraus ir sukama, kol cukrus išsitrina. Viską sudėjus, kai masė pasidaro puri, supilamas vanilinis cukrus ir kapoti arba malti migdolai bei riešutai. Į išmaišytą tešlą dedami išplakti baltymai ir miltai. Tešla pilama į pergamentiniu popieriumi, jos paviršius sulyginamas šaukštu ir kepama 40-45 minutes vidutinio karštumo krosnyje.
Iškeptas plokštainis apibarstomas miltiniu cukrumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |