Greitoji paieška

Riešutinis plokštainis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Dubenėlyje sviestas ištrinamas iki baltumo. Į jį sukant mušama po vieną trynį, pilama po šaukštą cukraus ir sukama, kol cukrus išsitrina. Viską sudėjus, kai masė pasidaro puri, supilamas vanilinis cukrus ir kapoti arba malti migdolai bei riešutai. Į išmaišytą tešlą dedami išplakti baltymai ir miltai. Tešla pilama į pergamentiniu popieriumi, jos paviršius sulyginamas šaukštu ir kepama 40-45 minutes vidutinio karštumo krosnyje.

Iškeptas plokštainis apibarstomas miltiniu cukrumi.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 11 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?