Greitoji paieška

Rusiškas pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mieles išleisti šiltame vandenyje, paskui į jas įpilti truputį cukraus, druskos, aliejaus, ištirpinto margarino, Visa tai sumaišyti ir supilti į miltus, suminkyti tešlą ir ją 3-3,5 val. palaikyti šiltoje vietoje.

Paruoštą tešlą padėti ant miltais pabarstyto stalo, perpjauti per pusę, iš kiekvienos pusės iškočioti lakštą, išlyginti ir truputį palaikyti, kad pakiltų.

Kopūstus supjaustyti, pasūdyti, gerai rankomis sutrinti, apipilti aliejumi, apibarstyti pipirais ir patroškinti ant mažos ugnies.

Svogūnus supjaustyti smulkiai ir pakepinti aliejuje, kol pasidarys gelsvi. Į svogūnus sukrėsti pomidorų tyrę, viską truputį patroškinti ir sudėti į kopūstus.

Bet kokios žuvies filė supjaustyti gabaliukais, apkepti aliejuje ir sumaišyti su kopūstais.

Taip paruoštą įdarą dėti ant miltinės tešlos lakšto, uždengti kitu lakštu, lakštų kraštus gerai apspausti, pyragą aptepti plaktu kiaušiniu, padėti ant skardos ir kepti orkaitėje 30-35 min.

Ingredientai

  • Aliejus:100 g.
  • druskos:pagal skonį
  • Kopūstas:1 vnt.
  • Margarinas:100 g.
  • Mielės:1/2 pakelio
  • Miltai:5 stiklinės
  • Miltinis cukrus:2 šaukštai
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žuvies filė:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?