Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Austriškas šokoladinis pyragas.
Dubenyje sumaišyti sviestą, pusę cukraus pudros, gerai ištrinti, kad išeitų putota masė. Įdėti suminkštintą šokoladą, vieną po kito kiaušinių trynius, likusį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų, atsargiai sudėti į paruoštą masę ir galiausiai suberti miltus.
Tešlą sudėti į sviestu išteptą formą. Kepti ant stiprios ugnies, po to ataušinti neišimant iš formos (kepti apie 30 min.). Ataušusį pyragą išimti, viršų apipilti šiltais abrikosų drebučiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |