Greitoji paieška

Svočios pyragas - karvojus

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į pašildytą pieną dedama ištrintos su trupučiu cukraus mielės, ištrinti su cukrumi tryniai, citrinos žievelės ir visi miltai. Pabaigoje pridėjus sviesto, gerai išminkoma.

Tešla pastatoma šiltai, kad pakiltų, paskui iškočiojama piršto storio lakštu, patepama lydytu sviestu, pabarstoma razinomis, suvyniojama voleliu, iš kurio padaroma riestė (aštuoniukė).

Įdėjus į sviestu išteptą skardą, vėl pastatoma šiltai, kad gerai pakiltų, patepama išplaktu kiaušiniu ir kepama orkaitėje apie 1 val.

Pyragą galima apsijoti miltiniu cukrumi.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?