Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į pašildytą pieną dedama ištrintos su trupučiu cukraus mielės, ištrinti su cukrumi tryniai, citrinos žievelės ir visi miltai. Pabaigoje pridėjus sviesto, gerai išminkoma.
Tešla pastatoma šiltai, kad pakiltų, paskui iškočiojama piršto storio lakštu, patepama lydytu sviestu, pabarstoma razinomis, suvyniojama voleliu, iš kurio padaroma riestė (aštuoniukė).
Įdėjus į sviestu išteptą skardą, vėl pastatoma šiltai, kad gerai pakiltų, patepama išplaktu kiaušiniu ir kepama orkaitėje apie 1 val.
Pyragą galima apsijoti miltiniu cukrumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |