Greitoji paieška

Tortas-pyragas Namelis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 3)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Forminius sausainius sudedame eilutėmis po 3. Varškę 2-3 kartus sumalame mėsmale arba ištriname per tinklelį. Į ją suberiame cukrų, vanilės cukrų, supilame grietinėlę, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišome. Ant sausainių dedame varškės masės, pabarstome supjaustytą marmeladinį saldainį, vėl dedame varškės masę, kraštus aplipdome sausainiais ir pastatome šaltai. Kai pyragas sustingsta, ant jo viršaus užpilame ištirpinto šokoladinio sirupo masės, apibarstome saldainiais ir miltiniu cukrumi. Palaikome šaltai. Į varškės masę galima dėti riešutų, aguonų, įvairių džiovintų, konservuotų arba šviežių vaisių.

Ingredientai

  • Cukrus:150 g.
  • Forminiai sausainiai:400 g.
  • Grietinėlė:200 g.
  • Juodasis šokoladas:150 g.
  • Marmeladiniai saldainiai:100 g.
  • Miltinis cukrus:(papuošimui)
  • šokoladinis sirupas:3 šaukštai
  • Vanilės cukrus:10 g.
  • Varškė:500 g.
  • Želatina:2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Gitana
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

grietinėlę bųtina išplakti ir atsargiai išmaišyti mediniu šaukštu tik tada sudėt į varškę.Taip bus puresnis kremas.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?