Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Forminius sausainius sudedame eilutėmis po 3. Varškę 2-3 kartus sumalame mėsmale arba ištriname per tinklelį. Į ją suberiame cukrų, vanilės cukrų, supilame grietinėlę, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišome. Ant sausainių dedame varškės masės, pabarstome supjaustytą marmeladinį saldainį, vėl dedame varškės masę, kraštus aplipdome sausainiais ir pastatome šaltai. Kai pyragas sustingsta, ant jo viršaus užpilame ištirpinto šokoladinio sirupo masės, apibarstome saldainiais ir miltiniu cukrumi. Palaikome šaltai. Į varškės masę galima dėti riešutų, aguonų, įvairių džiovintų, konservuotų arba šviežių vaisių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
grietinėlę bųtina išplakti ir atsargiai išmaišyti mediniu šaukštu tik tada sudėt į varškę.Taip bus puresnis kremas.
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |