Greitoji paieška

Trapios tešlos pyragas su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Margariną arba sviestą išsukite su cukrumi (100 g.) ir dalimis sudėkite kiaušinį, supilkite vandenį ir suberkite sodą. Kai ištirps cukrus ir masė pasidarys puri, suberkite miltus (340 g.) ir užminkykite tešlą.

Paruoštą tešlą perskirkite per pusę, vieną dalį iškočiokite 6 - 7 mm. storio sluoksniu, keliose vietose įpjaukite ir kepkite 10 - 15 min. 220 - 240 laipsnių temperatūroje. Po to atvėsinkite, ant viršaus sudėkite paruoštus obuolius, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su maltu cinamonu. Ant obuolių uždėkite tokio pat storio nekeptos tešlos lakštą, patepkite kiaušiniu, paviršių išvingiuokite šakute ir kepkite maždaug 20 min. 200 - 210 laipsnių temperatūroje.

Obuolių įdaras: obuolius nuplaukite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?