Greitoji paieška

Trapus obuolių pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 4)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viską išminkome ir tešlą dedam 30min. į šaldytuvą. Tada supjaustome obuolius skiltelėmis, juos sumaišome su vanilininiu cukrumi ir cinamonu.  Tešlą dalijame į  dvi dalis. Viena dalimi išklojame skardą. Tada pilam obuolius ir užkojam likusia tešlos dalimi. Kepam 30min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anila
Prieš 3 m.
Grupė:
Įvertino:

..nesamone

Kepejas
Prieš 4 m.
Grupė:
Įvertino:

Ka jus suprantat vistos... pyragas gavos kaip pyragas. 5 balai uz paprastuma.

Ramlyte
Prieš 4 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Trapi tešla tik tada bus trapi, kai į ją įdėsite riebalų, čia aš jų nematau, riebalai ir suteikia tešlai trapumo. Dar reikalingi kepimo milteliai. Nemanau kad iš kiaušinių ir miltų buvo skanus pyragas ;-)

reda
Prieš 4 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

labai idomu,kokia tešla išeis iš 2 kiaušiniu ir 650g miltu. Manau neverta net bandyti

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 358 d.
Svečias
Prieš 359 d.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 364 d.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 364 d.
Svečias
Prieš 1 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?