Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Plokštainis pusryčiams ir vakarienei ;)
Vietoj sviesto galima dėti 200g. margarino.
Visi recepte nurodyti produktai (išskyrus cukraus pudrą) sudedami į dubenį ir šaltame kambaryje užminkoma tešla. Pridengus skepetėle apie valandą laikoma šaltai, kad sustingtų.
Prieš kepant skarda išklojama pergamentiniu popieriumi, ištepama sviestu ir išbarstoma miltais. Sustingusi tešla trupinama tiesiog į skardą riešuto didumo gabalėliais, vienodai juos išsklaidant. Sutrupinus pusę tešlos, uždedamas tirštas marmelado ar bruknių sluoksnis. Tada sudedamas likusi tešla ir iškart dedama į įkaitintą krosnį.
Plokštainis kepa 30-40 minučių. Iškepęs apibarstomas cukraus pudra.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |